ÎN ATENȚIA STUDENȚILOR ȘI PROFESORILOR UAM !

Procesul de instruire on-line în UAM, în perioada 21 aprilie 2020-15 mai 2020 continuă. Continuăm să lucrăm cu studenții conform orarului de bază utilizând platformele educaționale, pentru care ați optat.

 

ÎN ATENȚIA STUDENȚILOR învățământ cu frecvență ȘI PROFESORILOR  UAM !

Vă informăm pe această cale despre demararea instruirii on-line a studenților UAM pentru perioada sistării activității didactice față în față.

Începând cu 23.03.2020 vom intra în orarul permanent de organizare a studiilor, similar cu cel de bază. Despre toate modificările în orar, procedeele și platformele selectate, toți studenții vor fi informați suplimentar de profesorul-responsabil de curs prin intermediul poștei electronice.

 

ÎN ATENȚIA STUDENȚILOR ultimului an de studii, ciclul I, învățământ cu frecvență

Stimați studenți,

În legătură cu suspendarea procesului de studii în UAM, în scopul prevenirii răspândirii virusului COVID-19, Vă îndemnăm să contactați, telefonic, prin e-mail sau prin intermediul rețelelor de socializare conducătorii științifici pentru a consulta mersul îndeplinirii tezelor de licență și a beneficia de consultările necesare!

 

IMPORTANT PENTRU STUDENTII ȘI ANGAJAȚII UAM !

În baza ordinului Rectorului UAM  nr. 10-S din 16 martie 2020 este prelungită perioada de suspendare a procesului educațional, inclusiv stagiile de practică, în cadrul UAM , pe toată durata stării de urgență (17 martie – 15 mai 2020).

Toate subdiviziunile UAM și toate categoriile de angajați ai instituției își vor continua activitatea în regim obișnuit în perioada menționată, cu excepția activităților de contact direct cu studenții.

Activitățile instructiv-didactice suspendate vor fi recuperate ulterior conform unui grafic special elaborat și/sau prin operarea unor modificări în Calendarul Universitar pentru anul de studii 2019-2020.

Sănătate tuturor!

Categories:

Tags:

Comments are closed